05:00 - Rise and shine | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

05:00 – Rise and shine

Godmorgon 🙂

Igår kväll mådde jag fruktansvärt illa, trodde jag skulle spy typ 10ggr. Fruktansvärt! M matade mig med kex i sängen. Brukar man få tillbaka sitt gravidillamående 2 v innan BF?! Inte kul iaf. Sedan började jag känna av typ “mensvärk” och smärtade så för några minuter tänkte jag att det kanske startar inatt. Men efter någon timma somna jag äntligen med handen i M’s.

Vaknade pigg och utvilad kl 05:00. Försökte somna om men gav upp och startade dagen med frukost och väntade på att Nyhetsmorgon skulle starta, seriöst?! Sitter bänkad INNAN Nyhetsmorgon börjar 05:50. Jaja bara att vänja sig med en liten hemma sedan haha.

Nu skall jag fixa mig och sedan skall jag och M åka och skriva på kontrakt, vi vann en budgivning på en lägenhet igår. Woop! Vi skall inte flytta, men investerade och köpte en till min lillasyster. Sedan blir det lunch med en go vän.

Dags att fixa till denna lite trötta momtobe!


IMG_7770

@denisegassander 👻

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats