Modellbebis och Slottsvistelse | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Modellbebis och Slottsvistelse

Hejsan ☀️

09:00

Idag vaknade vi upp vid nio, E väckte oss med lite gny och benspark. Vi hade en lugn och skön morgon. Sedan var det dags att fixa oss för idag skulle lilla E vara med på en fotografering för Villervalla.

11:45

På plats i studion hos Villervalla. Det är ett klädmärke för barn. Vi fick tre olika outfits E skulle ha på sig. De var verkligen så fina, blev så kär i de kläderna. Om jag inte minns fel så fotades de för vintern 2018, så jag får ju inte visa något. Men alltså det är så fina plagg, precis i min smak! Hoppas det finns i E’s storlek nästa år. Emilia var nyfiken och glad hela tiden. Jag planerade in så hon hann sova innan samt så fick hon en halv flaska ersättning precis innan, annars skulle hon bli hungrig mitt i fotograferingen. Det gäller och planera hennes humör haha, tur att man känner henne så bra, och det blev ju toppen! Fick se lite bilder och de blev ju så gulliga. Sista outfiten tröttna hon lite, men skrek aldrig, men det blev nog toppen.

Bebis in action, fina kläder i kommande kollektion, därav lite text framför.

22359204_10212756700943994_365802066_n

13:00

Efter Emilias första “jobb” (hehe) så åkte vi till Gunnebo Slott för att äta lunch. Solen sken med klarblå himmel, det var riktigt fint höstväder.

Restaurangen serverar och tillagar endast ekologisk mat och råvaror och gör allt från grunden. Vi tog “Rostad spetskål med äpple, gravad rödlök, purjolöksmousse och Oxbringa”. Behöver jag ens säga hur gott det var? Drömgott!

IMG_3988

Galet gott!

IMG_3989

Efter maten blev det en kaffe och E ville vara med vid bordet.

IMG_3990

Hon är så stor nu som typ sitter själv med vid bordet, lillskiten!

IMG_3992

Efter lunchen promenerade vi runt i parken. Det är ju så fint.

IMG_3993

IMG_3994

IMG_3996

IMG_3995

Så fina trädgårdar. Bild från instagram; @denisegassander om ni vill följa oss där.

IMG_3997

Efter Gunnebo Slott åkte vi hemåt och veckohandlade. Nu skall vi röja lite här hemma, M tvättar fönsterna och jag skall plocka i ordning stöket här hemma. Sedan blir det pestolax i ugn med råris, yum!

Ha en fin kväll!

KRAM, Denise 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats