Personliga Baby Posters: 39kr | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Personliga Baby Posters: 39kr

-I samarbete med Carolinesposters-

Som jag nämnde imorse så har jag ett fantastiskt erbjudande att ge ut till er. Åh ni måste kika in dessa fina posters, perfekt om man vill ha en födelsedagstavla för sin bebis. Eller vill du ge bort en perfekt doppresent/födelsedagspresent så tycker jag det finns så många fina alternativ.

Just nu kan du få personliga posters efter ditt önskemål för endast 39kr. Jag har så många favoriter och med min kod (denise10) får du ta del av det låga priset på 39kr (det är ju ingenting)!

Alla posters är en så fin inredningsdetalj till barnets rum samt att de blir så personliga då man kan utforma dem med egna namn/datum/färg med mera. Det finns allt från den svart/vita stilrena stilen till den söta rosa stilen. Jag tycker dessa posters blir en sådan fin inredningsdetalj.

Om du skall på kalas/dop eller vill ha fina tavlor till din bebis rekommenderar jag varmt detsamma fina posters Hur gör du? Kika längre ned.

Välj färg, text och datum 

7F363382-98DA-4074-A938-D3E894219EC9

Så fina!

F9CF5B3E-D6BE-411B-A014-4B190B3ACD28

Min favorit: barnets sjärntecken samt namn och födelsedag.

IMG_2484

Så fina och personliga posters, jag tycker verkligen att de är superfina. Ni får som sagt alla för 39kr/st på en högupplöst fil som ni skriver ut/förstorar som ni vill, helt galet bra pris!

Hur gör ni? Antingen går ni via min instagram (@denisegassander) så har jag länkat via inlägg eller så går ni in direkt på @carolinesposters instagram och beställer där ifrån.

Kod: Denise10

KRAM, Denise

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats