Babybjörn | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Babybjörn

– Inlägget innehåller länkar –

Under graviditeten bestämde jag mig tidigt för att jag ville ha en babysitter från Babybjörn samt deras bärsele. Jag valde en beige babysitter och en lekbåge. Jag har precis satt på lekbågen, för förut var den bara i vägen för lillan och hon var för liten, men nu har hon börjat intressera sig för den. Babysittern använde vi dagligen; när jag gör frukost, duschar, tvättar osv. När man måste greja hemma så sitter hon i den, helst framför TV:n, den älskar hon, haha.

Bärselen är guld värd och jag beställde den faktiskt redan under graviditeten för att jag visste att vi skulle använda den mycket. Vi är ute mycket, och den används mycket på skog-och långpromenader. Den är jätteskön och det känns knappt att man har den på sig. Bärselen har bra avlastningsbälte runt höfterna som gör att ryggen inte tar för mycket vikt. Men den är väldigt ergonomisk och skön att bära i.

För kommande föräldrar rekommenderar jag varmt i första hand babysittern, den används mycket när man behöver fria händer och att barnet sitter säkert. Bärselen rekommenderar jag om man har en aktiv livsstil och är ute mycket där vagn är jobbigt. Eller har en bebis som behöver mycket närhet, så är en bärsele guld värd för en skrikande bebis som bara vill vara nära men föräldern behöver greja. Men då kanske det är skönare med en bärsjal om man skall ha den inomhus osv.

När Emilia blir lite större lär det blir fler inköp så som haklapp. Tycker det verkar så smidigt att ha dessa nedan så kan man bara skölja av dem jättelätt och matresterna ramlar inte ner på golvet. Nästa år kommer det införskaffas en potta till lillan, herregud vad stor hon är då! Det får allt vänta ett bra tag. Samt en smidig “tröja” för både kladdiga måltider eller pyssel. Men dessa inköp får vänta till nästa år, hon skall allt vara mini ett tag till.

KRAM, Denise

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats