denichje93

Denise Gassander

Annons

Cykla utan mage

Igår gick jag på en cykelklass. Både innan och under graviditeten har jag gått på mitt favoritpass varje lördag; RPM 50 (cykelpass med mycket intervaller) jag älskar det!

Under graviditeten körde jag varje lördag till vecka 36 sedan blev jag väldigt trött och la i princip ned all träning och gick promenader istället. Man får anpassa träningen efter hur man mår och känner, jag hade verkligen noll motivation på slutet så då fick det vara så, all fokus låg på att förbereda sig för bebis.

I slutet av graviditeten när jsg körde cykel fick jag alltid håll i höger sida som aldrig släppte, det kom när man trampade snabbt så i slutet körde jag mer motstånd men inte så snabbt. Det gäller att anpassa sig.

Nu känns det jättekonstigt att cykla utan en mage hängandes och att köra på ordentligt. Men skönt ändå! Fuskade och tog en nocco för att få lite energi. Nocco päron är det godaste jag vet!

IMG_1801 IMG_1802

KRAM, Denise

Kommentarer
denichje93

Kommentera

Annons
stats