Festfix | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Festfix

Hejsan!

Idag sov jag så underbart skönt. Igår kväll fick E en smakportion av gröten och hon åt upp allting med god aptit och MMHH:ade vid varje sked, haha. Sedan fixade vi ny blöja, pyjamas och så fick hon den vanliga kvällsflaskan i sängen och somnade snabbt vid 22. Hon vaknade och fick nappen en gång men somnade om och sov hela vägen till 5, då var hon hungrig så hon fick nattflaskan och sov till 9. Riktigt bra! De senaste nätterna har hon “bökat” runt mer och flaxat med armarna i sömnen, men inatt sov hon väldigt djupt.

Nu pågår alla förberedelser till Emilias namnkalas på lördag. Det är mycket som ska fixas då jag verkligen vill göra ett kalas där det händer grejer och inte bara ett “kaffekalas”, inget fel med det iof, men jag vill ha mer! Det skall bland annat vara “ceremonin” för Emilia, frågesport, bordsplacering med namnbetydelser, namnsignering i tavla istället för gästbok, livsord från gästerna i burk till Emilia. Sedan skall The Baby Guest Book jag fick på Babyshowern ligga framme såklart. Sedan skall det bakas i mängder. Jag och mamma ska ge oss på att göra en riktigt snygg hög tårta, den skall se riktig proffsig ut haha. Sedan tillkommer det cupcakes, cake pops, bullar, kakor och smått och gått. Så torsdagen är en HEL bakdag då vi skall göra allt då. Jag ska även pynta lokalen (som vi har här i Eriksberg) med massvis av ballonger, rosa metallic-bokstäver i EMILIA. Rosa, vitt och silvrigt pynt överallt och duka snyggt med färska blommor. Ambitionen? Ja den är HÖG! Det kanske är detta jag ska göra? Iaf tycker jag det är sjukt kul att planera och fixa! 😀

Här kommer lite bilder från min fina Baby Shower de finaste människorna hade fixat. Alltså om jag blev chockad! Alltså jag tappade tidsuppfattningen när jag blev överraskad, blev sååå chockad. Var inte alls beredd på det! Så tacksam!

Här är lite av den fina tårtan mamma och lillayster hade gjort. Så fin!

IMG_7566

Så tacksam!

IMG_7543

IMG_7568

Men nu skall jag ta mig ut och ta lite luft innan jag fortsätter. Lillan ligger redan och sover i vagnen så det är bara att rulla ut.

KRAM, Denise 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessiesan

    Vad roligt! Jag förstår vad du menar att man vill ha lite mer än “bara fika”. Det är massor att fixa inför en namngivning, vi hade en för vår lilla tjej i somras. Men det är väldigt roligt också 💕

Annons
stats