Fredag | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Fredag

Idag vaknade E vid halv åtta och var gnyig. Hon kunde inte somna om och de knorra i magen. Jag tänkte att de skulle bli så då hon inte bajsat på 3 dagar. Detta är andra gången detta händer. Hon skriker inte men är gnyig och man märker att det är jobbigt. Så igår köpte jag Sempers magdroppar man häller i flaskan en gång per dag. Den innehåller bra magbakteriekultur som är snäll mot magen. Så jag tänkte att den kunde hjälpa lite. Vi har även kört maggympa (cykla med benen osv) det brukar funka direkt men inte denna gång. Hon vill bara mysa och ligga nära, lillan.

Igår eftermiddag storhandlade jag och E. Det blev det vanliga. Efteråt gick jag till Kronans apotek då de hade 20% på ett helt köp. Värt! Jag passade då på att köpa magdropparna, strepsil (tänkte att de är bra att ha) samt en ny Sophie the giraffe.

E sov och kramade sin tiger❣️ Hur gott låter inte permesanchips? Dröm ju! Får bli till fredagsmyset.

IMG_3473

Härlig sol på vägen hem ☀️

IMG_3474

Handling. Jag tycker det är kul och se vad andra köper för att få ny inspiration.

IMG_3475

Det som ständigt finns på vår matlista är: avokado, spenat, jordnötssmör, kvarg, tomat, broccoli, ägg och choklad (äter några bitar mörk choklad varje dag, det är ju liiite nyttigt med alla antioxidanter, gärna med så hög kakaohalt som möjligt, 90% är högsta jag hittar på Coop)

IMG_3476

God lax blir det mycket av 😍

IMG_3477

Som sagt, 20% på Kronans apotek, vet ej om de bara var här i Eriksberg. Men det gäller till fredag, så det är ju värt att utnyttja. E har den vanliga giraffen men denna är ju mindre och lättare att tugga på, så därför köpte jag en till. 👶🏼❣️

IMG_3478

Nu skall jag städa och plocka undan. Ikväll blir det tjejmys med Nathalie och E. Ost, chips och chokladkväll, perfekt. M är på aw så då får man passa på.

KRAM, Denise

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats