Gravid vecka 39 | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Gravid vecka 39

Hej vecka 39! 🙂

 

Idag går vi in i vecka 39 och 13 dagar kvar till bf (6/6). Jag hoppas hon kommer tidigare men jag själv gick över till maxtid när jag var bebis, så får väl ställa mig in på det för att inte bli besviken.

Hur mår jag? Jo jag mår bra, inget att klaga på. Har liiiiiiiiiiiiiite förvärkar (typ som mensvärk) men de är väldigt svaga. Inatt kunde jag inte sova ordentligt pga enorm halsbränna, fyfan! Har aldrig haft det i hela mitt liv och aldrig förstått hur det känns, men nu, ush! Värsta känslan ju! Gick upp och tog en Novalucol så kunde jag somna, men hon hade även party runt 03-tiden också… sen somna vi!

Men skall erkänna att nu börjar jag bli trött på vara gravid. Har älskat varje sekund och vecka från start till nu vecka 39, men nu är jag klar! Nu får hon komma. Jag kan inte säga exakt var det är men nu vill jag bara vara klar, ha min egna kropp, vara stark och ha henne utanför kroppen. Men framförallt få träffa henne såklart. En förändring från tidigare veckor, att jag är mer känslig, känner mig mer nere och ligger helst i soffan, plöjer serier och äter glass… Föredrar en ensam dag i soffan, man blir så trött att vara social typ. Den pigga Denise är borta just nu. Men det är lugnt för hon kommer tillbaka!

Hennes namn är inte helt bestämt. Vi pendlar mellan 2 favoritnamn och mitt efternamn. Vi vill verkligen träffa henne först och få en egen bild vad hon passar att heta, för det kanske känns helt annorlunda när man får träffa den lilla filuren. Men lillan är hennes namn just nu och har vart hela graviditeten.

 

Vecka 39

 IMG_8040 IMG_8041

Du är helt färdigbakad, kom nu! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats