Håkankonsert och vinmiss | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Håkankonsert och vinmiss

Vilken kväll! Denna mamman kom hem strax innan ett igår kväll, första kvällen utan lillan. M skickade söta bilder under kvällen och de hade det så mysigt. Det var så tomt att gå ut genom dörren, vänta på bussen, välja vilken plats man ville?! Jag behövde inte parkera en vagn på vagnplatsen på bussen eller vänta på en ny buss för att platserna är fulla… Det är lite lyx ändå, den friheten har jag hunnit glömma på 6 veckor.

Vi hade en jättetrevlig kväll igår. Bestämde oss för att börja med ett glas vin efter att vi argumenterat hur dåligt vi mår av cider haha. Och vad serverar dom INTE?! VIN! Haha som vi skratta (det var roligare än vad det låter haha). Så vi fick köra på en cider ändå men de var gottit!

Vilken underbar sommarkväll vi fick. Det regnade hela dagen men innan konserten sprack det upp och vi fick världens sol. Extra gott att sitta på solsidan på Ullevi.

Under alla år som jag lyssnat på Håkans texter (typ 8 år) har alltid Försent för Edelweiss legat varmast om hjärtat, och kommer alltid göra. Så enligt mig var konsertens bästa låtar:

  1. Försent för Edelweiss
  2. Valborg
  3. Nu kan du få mig så lätt

Håkankväll

IMG_0604

💙⚓️

IMG_0607

IMG_0605

IMG_0606

 IMG_0602

Det var kul att komma ut och inte bara vara mamma, utan Denise. Jag tänkte att jag inte skulle uppskatta den känslan, men det var faktiskt skönt. Men det räckte, för sen ville jag hem och pussa på lilla familjen. M var uppe men lillan hade precis somnat men en godnattpuss fick hon. M tog nattmatningen och hon ville vakna vid sju men jag fick henne att somna om till halv tio, sedan klev vi upp för frukost.

Jättehärlig kväll och det är nog viktigare än vad jag trodde att komma ut en kväll som mamma och göra vad man vill. Det är även bra att pappan får egentid med bebis.

Idag blir det en lugn mysdag. 🙏🏻

KRAM, Denise

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats