Denise Gassander

Häng med mig!

Hej alla goa!

Alltså livet springer på i 180 och om 6 dagar är det julafton… vad hände?!

Vi har haft en semestervecka på Fuerteventura som var helt underbart. Vi bara solade, badade och åt gott varje dag. Lillan fick bada för första gången och hon älskade det! Flygresan gick jättebra och allt flöt på. Under resan passade vi på att vänja av henne vid nattflaskan och det funkade kanon. Så nu är hon matfri på natten, sååå skönt!

Därefter har dagarna bara flugit iväg och vi var på BVC i fredags och hon vägde 7,7kg och var 65cm lång. Stora tjejen! Man märker nu att hennes personlighet kommer fram med mycket vilja, haha.

Om bara några dagar är det julafton, och den skall spenderas med familjen i Göteborg. Lillans första jul! M är ledig i två veckor med, så de blir gott familjemys.

Jag tycker det är så roligt med videos nu för tiden, och det senaste jag lagt in här är typ endast videos till Youtube. Men jag tycker ärligt att det är så mycket roligare. Det blir mer verkligt. Här är det bara massa text. Så det kommer nog mestadels vara rörligt material framöver, samt instagram. Så jag rekommenderar att ni loggar in på youtube och börja följa mig där, så missar ni inte något.

YOUTUBE: HÄR

INSTAGRAM: denisegassander

25530033_10213281791470929_1466774642_n

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats