Mamma och utekväll - lämna lilla E | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Mamma och utekväll – lämna lilla E

Idag vaknar vi upp till ett regnet Göteborg. Stor skillnad från gårdagens morgon med sol och havet utanför fönstret.

Inatt var lillan lite mer gnyig än vanligt och hade svårare att somna om. Nu när vi sov borta så sov hon i liggdelen från vagnen som vi ställt vid sängen och hon sov så djupt och stilla. Men här i sin vanliga säng så flänger och rör hon sig mer. Jag tror det har att göra med att vagnen har ett mer ombonat och mer trångt babynest så hon känner sig mer ombonad och kan inte flänga på samma sätt. Även att suffletten mörklägger ännu mer. Ska göra så hennes säng blir ännu mer ombonad med babynestet och se om hon sover lika bra som i vagnen.

Lillan vaknade vid 8 och då tog M henne så kunde jag vila en timma till, skönt! Nu har jag ätit frukost och lilla E ligger på bröstet och tar sin första nap. Fram till ikväll blir det en lugn dag för sedan blir det Håkan Hellström på Ullevi med underbara Nathalie. Jag har gått varje år när Håkan har spelat på Ullevi och det är dröm varje gång. Dock kommer alltid första konserten på Ullevi 2014 vara den bästa, den var bara så bäst på alla sätt!

Det innebär att jag kommer lämna lilla E och vara borta längre än någonsin. Jag har lämnat henne max en timma när jag tog en promenad och hon var hemma med M. Jag har inte ont av att lämna henne, men det känns konstigt, vill ha henne nära mig. Jag kommer iaf vara borta minst 7h, skönt och slippa spända och läckande bröst (De är precis som vanligt nu när vi gått över till ersättning) Härligt! Det kommer bli en toppenkväll!

Hittade ingen bild från Håkankonsert på mobilen så det blir en tillbakablick: Summerburst 2012.

IMG_0822

Denise 19 år och idag 24 årig småbarnsmamma, galet underbart

Ha det fint, säkert några här som skall på Håkan på Ullevi ikväll?!

KRAM, Denise

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats