Mammaträning | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Mammaträning

Klockan 10 blev det mammaträning på gymmet (mama move) i 45 minuter. Riktigt gött! Vi körde ett helkroppspass och jag blev riktigt svettig. Imorgon kommer det nog kännas i axlarna. Det var första gången jag var på NW Torslanda/Amhult, Torslanda torg har jag varit mycket på men aldrig Amhult, och det var riktigt fräscht! Så det blir nog några mer turer dit för mammaträning.

När vi kom hem vid 12 åt E och jag började göra lunch till mig själv. Det blev nötfalafel och grönsaker, enkelt, snabbt och smidigt, tror det tog max 10 minuter, perfekt “snabbmat”!

Efter lunchen och lite lek i hennes gym så blev lilla E trött och jag “nattade” henne genom att linda in henne i filten, i med nappen och på med hennes speldosa och hon slockna på 2 minuter. Skönt! Då passade jag på att färga håret. Jag har tänkt göra det i en vecka nu men får ju vänta på rätt tillfälle på dagen då jag inte vill hamna i en situation där man har all färg i håret, färg på händerna och plötsligt börjat E skrika. Inte någon situation man föredrar kanske. Men idag passade det bra när hon somnade.

Så jag slängde i en färg, kör alltid med Loreal och brun färg. Jag brukar köra lite olika nyanser av brunt och har ingen direkt favorit. Denna gången hette nyansen Chocolate Brownie, det låter ju mumsigt haha! Denna är har lite mer röda nyanser än vad jag brukar ha, men kul och testa lite annat.

Efter färgningen tog jag en dusch och nu har jag bara myst med E i soffan, gos!

Mama Move – mammaträning där man fokuserar på styrka i bäckenbotten och mage. Plus att alla söta bebisar är med på passet.

IMG_2610

E började att ligga och kika i början, med sedan blev hon trött och jag höll henne i några benböj och så blundade hon så jag kunde lägga ner henne så sov hon vidare.

IMG_2617

Sammanfattat tyckte jag det var som en enklare klass av Bodypump/CX. Styrketräning för hela kroppen och balans på slutet.

IMG_2611

Vi tog bärselen idag då det var lättare på bussen osv. Måste säga att det var grymt mycket smidigare. Lilla E kikade ut genom fönstret hela vägen, spännande!

IMG_2616

Min lilla solstråle!

IMG_2612

Glad tjej!

IMG_2613

Dagens lunch plus dagens vitamintabletter (omega3 + multivitamin).

IMG_2614

Sedan lite gymlek för E

IMG_2615

Nu ska jag göra en kopp tee och mysa med E.

KRAM, Denise

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats