SOPHIE THE GIRAFFE | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

SOPHIE THE GIRAFFE

-Inlägget innehåller länkar-

Emilia har nu börjat använda sin Sophie, hon äter, tuggar och dregglar på den haha. Vi har haft den i originalet som piper (se den i kartong nedan) och hon tuggar gott på benen. Men giraffen som är en bitring är faktiskt lite lättare att tugga på då hon inte håller perfekt än. Så jag passade på när Kronans Apotek hade 20% och köpte en bitring. De kostar ju en del för att vara en leksak. Men de är gjorda av bra naturgummi och inga farliga kemikalier.

För ett tag sedan var det snack om att folk började prata dåligt om detta märke då någon lade upp att de hade börjat mögla inuti en bitleksak. Eftersom den är gjord av naturgummi kan man inte bada med en “vanlig” Sophie, för då läcker det in vatten som samlar sig och gör så att naturgummit börja mögla, en naturlig process egentligen. Men såklart vill vi ju inte att våra pluttar skall få i sig sådant, det är därför viktigt att inte bada med Sophie-girafferna som INTE är en badleksak. Men de har även nu badleksaker man kan bada med, så då får man välja dem. Så om ni sköljer av en leksak tänk att det inte kommer in vatten i hålet bakom (detta gäller “originalet” i kartongen).

Som sagt gillar vi dem och nu har E två goda att bita på. SOPHIE är handmålad med kemikaliefri, ätbar färg. Perfekt när det kliar i munnen för pluttarna.

IMG_3468

2255DAB1-8950-4A89-86E3-4B6937EB33A9

 

KRAM, Denise

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats