Sötpommes och falafel | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

Sötpommes och falafel

Idag har dagen gått i ett.

Imorse hämtade vi bilen på verkstaden, sedan hem en stund innan jag fixade till mig och hämtade upp M och åkte till banken för möte. Efter det mötte jag upp mamma i stan, köpte favoritsmoothien (lemon fizz) och kikade på sandaler. Eller jag visste att jag skulle köpa ett par Birkenstock men kikade ändå runt. Blev ett par fina svarta med mönster, nöjd. De blir perfekta i sommar när man ingen orkar ha riktiga skor.

Nu har jag slängt in middagen i ugnen (sötpommes och falafel) lätt och enkelt och lite helglyx med pommes. Falafeln är gjord på nötter och smakar riktigt gott! Ätet det tillsammans med en klick turkisk yoghurt och gurka får bli det gröna, smarrigt!

Dags att äta,

 

Lätt och snabb mat!

IMG_8052

IMG_8057

IMG_8058

Dagens inköp

IMG_8053

IMG_8054

Ha en fin långhelg! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats