TIPS - upp till 70% | Denise Gassander
denichje93

Denise Gassander

Annons

TIPS – upp till 70%


-Inlägget innehåller länkar men är ej i samarbete, bara ett genuint tips-

I tisdags kikade jag in på Jollyroom.se och hittade att de hade världens rea. De brukar alltid ha en outlet, men inte med såhär mycket och bra saker! Jag hittade jättemycket bra saker, fick såklart rensa på slutet, haha det slutar ju alltid att shoppingvagnen blir några tusen, så då får man ju välja bort lite, haha någon som känner igen sig?!

Jag har alltid kikat på Alice & Fox bokstavslampor, de är så fina! Perfekt i ett fint barnrum med barnets bokstav. Men jag har tyckt att 500kr för en barnlampa är i dyraste laget. Men nu hittade jag på rean för 189kr… GALET! Var tvungen att slå till. Sedan passade jag på att köpa en skallra från Sophie the Giraffe, en “Babbla-bok” och en Petite Chérie stolsdyna, den tyckte jag också var prisvärd för endast 99kr (ord 299kr).

Detta klickade jag hem:

Nllamnlös

Bokstav: HÄR

Sophie Skallra: HÄR

Bok Babblarna: HÄR

Stolsdyna Petite Chérie: HÄR

Sedan har jag länge tänkt på att när E börjar krypa och busa med att öppna lådor eller att man bara behöver laga mat utan att springa efter bebis, så vill jag ha en lekhage. Men jag har tänkt att vänta med det tills det väl är dags, men nu när det var så galen rea passade jag på att köpa. Det blev BEEMOO Safe. Jag köpte ett paket där det ingick lekhagen nedan samt matta, men även en rumsavskiljare. Till exempel om man vill ha öppet balkongdörren men utan att bebis smiter så är det perfekt framför dörrar eller om man har öppen spis till exempel.

318738

Dessa två nedan ingick i BEEMO’s Safe paket för endast 995kr (ord 2500kr) SJUKT VÄRT! Om ni också är sugna så finns den HÄRDet finns även en för 795kr och då är det endast lekhagen.

357094

Alltid kul att göra bra kap, bebissaker är inte billiga! 😀

HÄR har ni all rea på Jollyroom.

KRAM, Denise 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
denichje93

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats