Denise Gassander

MAMMALYX – REA PÅ VOLUSPA-LJUS

-Inlägget innehåller länkar-

Åh, detta älskar jag! Tänk er; nystädad lägenhet, rent överallt. Det luktar fräscht och inte ett dammkorn någonstans. Nybäddat med nya exklusiva sängkläder, med sådan hotellkänsla. Hänga upp nya fina handdukar av bästa kvalité, tända ett gott ljus och bara känna njutningen. Haha, det är njutning för mig! Jag älskar den känslan!

Här hittade jag lite godingar, älskar blått i olika nyanser, så fräscht! 

Nu när vi är inne på mammalyx tänkte jag dela med mig av rean jag hittade på Volusspa-ljus. Det är väl sällan det är det?! Unna er nu mammor! Det är vi värda (eller du måste inte vara mamma för att unna dig såklart haha, tänker att det är mest mammor här).

Här nedan är dessa på REA

KRAM, DENISE

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats